Tuesday, November 17, 2009

Am visat odata...un cosmar!

Cine ar mai fi putut spera vreodata? Cine ar mai fi crezut ca va veni ziua aceea?

Stau un pic, ma frec la ochi si tot nu sunt convins ca e realitate!

Cum adica? Am scapat de troli? Am scapat de orci si celelalte creaturi demne de dispret si dezgust?

Pot asculta muzica asa cum imi place? Fara sa "dau basul un pic mai incet" cand de-abia se aude melodia?!

Nu trebuie sa mai stau in miros de tigara in casa? Hainele mele nu mai put a mancare, iar in casa nu mai miroase ca si cum cineva tocmai ar fi prajit o lada de ceapa?

Nu mai aud zgomote ciudate de oale dimineata si nu se mai apuca nimeni sa faca mancare la 11 jumatate noaptea, tocand de zor de se aude prin pereti pana la etaj? Nu mai porneste nimeni masina de spalat la 11 noaptea sau la 8 dimineata in weekend?! Nu se mai aud gafaituri, gemete si pat scartaind in miez de noapte de deasupra?!!

Adica de acum incolo ce punem in frigider nu va fi mancat de altcineva decat de noi, ba chiar ramane neatins? Deci nu mai trebuie sa ies pana afara de fiecare data cand am chef de-o bere?!

Hartia igienica pe care am cumparat-o din banii nostri e acum numai a noastra?! Dusul va fi de acum "hair free"? Baia nu va mai fi folosita pe post de garderoba?!

Sa-nteleg ca de acum incolo nu vom mai sta in curent si, prin urmare, nu vom mai tusi sau raci spontan?

Pot sta, in sfarsit, si eu, ca omul, la birou si sa scriu articolul, nu pe genunchi, in pat, ca un cartof?

Ar fi bine sa cred, pentru ca da, este
realitate!

Deci, sa ne luam un binemeritat "adio si n-am cuvinte" (in ordinea aparitiei din acest articol) de la: troli, slo-vaci, orci, cenzura sonorului, miasme, zgomote, virginici, hoti de mancare, iesiri nocturne dupa bere sau inghetata, disparitii inexplicabile ale hartiei igienice, aparitii total nedorite ale parului in dus, sederi prelungite ale hainelor in baie, tuse si dureri de spate, lenevit in pat in pozitii inconfortabile si toate acele lucruri minunate la care NU viseaza vreun copil vreodata!

Goodbye and good riddance!


No comments: