Wednesday, October 5, 2011

Scenariu

Pe fundal se aude melodia asta:


Soarele arzator deasupra, atmosfera incinsa si tensionata.

Adversarii se studiaza reciproc cu ura nemarginita. Stau fata in fata prinsi intr-un duel al privirilor ce pare interminabil. Nimic nu ii opreste sa se arunce unul asupra celuilalt fara mila si sa incerce sa il nimiceasca pe celalalt ca si cum nici nu ar fi existat pe fata pamantului, dar ei continua sa se priveasca fara incetare. Nicio vorba spusa, niciun sunet macar.

Distanta dintre cei doi pare sa fi disparut complet si totusi nu se ating. Doar privirile lor incrancenate te fac sa iti dai seama ca nu s-au prefacut in statui, ci sunt inca vii, desi este mai mult decat evident ca fiecare isi doreste ca celalalt sa fi incetat sa respire demult.

Insusi peisajul dezolant din jurul lor pare ca isi doreste sa vada deznodamantul ce se anunta tragic, dar parca nu indrazneste sa ii deranjeze din concentrarea ce pare deja sa capete substanta, e aproape vizbila de acum.

Deodata, un curent ce apare din senin pare sa ii trezeasca pe cei doi din starea aproape catatonica si, se hotarasc pe loc sa actioneze. Fara avertisment, ambele muste isi iau zborul si se duc in cele 4 zari sa gaseasca un alt rahat pentru care sa se certe…

Zi end

No comments: