Friday, December 7, 2007

Genius has limitations; stupidity is boundless!





Moto: "Artificial intelligence is no match for natural stupidity." - Anonymous



Don’t like stupid people? Well, I God damn HATE them!


Nu stiu daca am mai spus-o, dar o spun acum: oamenii se impart in mai multe categorii:
- genii
- oameni inteligenti
- oameni destepti
- oameni normali
- oameni mai „inceti“
- oameni prosti
- idioti
- cretini
- retardati
...


- români

De ce credeti voi ca ma iau acum de majoritatea populatiei din tara in care (din pacate) m-am nascut?

Pentru ca nu inceteaza sub nici o forma sa ma uimeasca cu exemple de tampenie de origine de-a dreptul nepamanteana sau care ar sta mai bine unor animale lipsite de orice urma de inteligenta decat speciei care se considera la capatul lantului trofic.

Exemplul numarul 1 care coroboreaza teoria mea, si anume aceea ca romanii sunt o specie aparte de om tampit de prost (exemplu petrecut chiar in dimineata acestei minunate zile, dar la fel de bine se intampla de cel putin 1000 de ori pe zi numai in urbea in care locuiesc):

intr-un maxi (aglomerat, bineinteles, ca altfel nu s-ar mai numi maxi), se mai urca trei cetateni. Desi este loc garla in spatele autovehicolului, o minte (creata) de femeie, se opreste in dreptul primului rand de scaune, urmata de inca o minte (tot creata, si tot mintea, nu femeia), iar al treilea personaj (care chiar nu are nici o relevanta ca era barbat – aici nu e vorba de sex, ci de prostia care se intinde fara discriminari asupra romanilor, in general) nu are altceva de facut decat sa se propteasca in usa, din moment ce cele 2 capre urcate mai devreme, impreuna cu o a treia care isi ocupase deja locul in spatele soferului ca, vorba aia, de cand nu s-a mai vazut (de ieri) cu prietenele ei, trebuie neaparat sa ramana langa ele si sa converseze. In tot timpul acesta, tineti minte ca in spate (acolo unde ma aflam eu) nu eram decat 3 persoane, tot in picioare, dar numai ca aveam loc sa ne trimitem unul altuia avioane din hartie sau sa punem, eventual, o masa de ping-pong si sa ii dam vreo doua seturi ca sa ne incalzim inainte de munca.

De ce au procedat cele 2-3 personaje asa? Simplu: pentru ca nimeni nu sta sa se gandeasca 2 secunde ca daca mai inainteaza un pas, are mai mult loc, sta mai lejer, iar jumatate din populatia orasului (care se chinuie sa se urce in acelasi maxi si care nu mai are loc sa respire langa sofer) i-ar fi profund recunoscatoare daca le-ar lasa loc sa respire macar cu un plaman. Nici nu va mai zic ca soferul ar constata cu uimire ca nu e nevoie sa dea coate la 3 pasageri numai ca sa aprinda semnalizarea sau ca de scaunul lui nu se mai agata cu disperare vreo batranica draguta, care in timp ce il injura si ii aminteste ca nu cara saci cu cartofi il molesteaza cu bastonul si cu poseta.

Exemplul numarul 2 – care, trebuie sa recunosc, are o destul de mare legatura cu primul:

pe strada (oricare, ca stiti bine ca lucrurile astea se petrec oriunde), pe un trotuar, la un moment-dat, se executa anumite lucrari (ce vreti voi: renovarea unei cladiri, vreun transeu in pregatirea statului pentru Revolutia industriala si economica ce urmeaza cat de curand…adica ori mileniul viitor ori candva intre doua sarbatori – Pastele Cailor si Sfantul Asteapta n.a.). Daca se vor intalni doua sau, Doamne fereste, mai multe persoane, unde credeti ca se vor opri ca sa converseze si sa isi povesteasca viata de cand au iesit din ou (ca nu pot crede ca sunt mamifere oricat ati incerca sa ma convingeti) si pana au ajuns sa blocheze traficul pe cele mai late trotuare si, cu putina ambitie, poate chiar si pe autostrazi? Hai, ghiceste cineva? Sau trebuie sa va desenez? Bineinteles ca se vor opri EXACT unde este locul mai stramt! Nu de alta, dar una este sa vorbesti cu cineva si cu totul alta sa vezi cum oamenii sar in fata masinilor, se arunca peste garduri si se fac una cu pamantul, ori cauta guri de canal ca rute ocolitoare pentru a ii evita pe cei 2 sau mai multi idioti care s-au oprit in mijlocul (nu ca ar exista alta cale libera in punctul respectiv decat mijlocul) strazii sa isi impartaseasca viata de-a fir a par desi nu s-au mai vazut de maxim doua zile.

Si credeti ca asta e tot? Va rog, uitati-va la viata voastra de zi cu zi si numarati cam cu cati oameni de genul asta aveti contact in fiecare zi? O firma de telefonie mobila cu reguli ce par a fi mai mult glume dar care sunt intarite prin formula “politica firmei” de fiecare data cand va vine sa radeti; o alta firma, nu stiu, sa zicem provider de internet care ridica din umeri si o scalda timp de 5 luni pana nu te apuci sa dai spagi in stanga si in dreapta si sa le rezolvi toate inconvenientele, in timp ce ei nici nu realizeaza ca existi; prosti, idioti, cretini si tampiti (ori toate intr-un singur mare conglomerat), astia sunt romanii, firmele lor de rahat si regulile lor stupide, oameni fara creier si prea putina vointa de a deveni demni de specia pe care (fara nici o scuza) o reprezinta.

As vrea sa cred ca cei pe care i-am descris sau enumerat mai sus nu ajung sa imi citeasca blogul (ar fi o mare performanta negativa, daca imi permiteti exprimarea), dar daca totusi, vreunul dintre voi s-a ratacit pe aici, sper sa fie si ultima oara cand va aventurati in locuri din astea unde mintea voastra vede prea multe si pricepe prea putine, dar daca aveti de gand sa va mai „luminati”...puteti incerca si...terapia asta soc.

Pentru ceilalti, va rog sa luati aminte la situatiile pe care le-am intalnit si sa imi spuneti ca nu vi s-a intamplat MACAR o data asa ceva, iar daca da, pun pariu ca ati simtit ceva asemanator cu mine si exprimat prin urmatoarea fraza: „da-v-ati foc si arunca-v-ati de la etajul 99 in timp ce va spanzurati de calorifer dobitoci retarzi cu cine v-a facut prosti pe fata pamantului ca sa incurcati oamenii”...ma rog...ceva asemanator...nu am pretentia ca toata lumea e asa psihopata ca mine, dar ar fi amuzant sa fie toti, nu?

In aceasta nota (discordanta), o sa imi doresc de Craciun ca de la anul, prostia sa doara. Sa vedeti atunci ce o sa urle sirenele de la ambulante de Revelion si cum nu vor mai face fata spitalele pline de „traumatisme” din astea!




People! Smarten up!!!

6 comments:

Dorian said...

Nervosule, ne tragem cate-o cabana fiecare in varf de munte si comunicam numai noi intre noi prin porumbei constipati si ne ocupam timpul cu cultivarea ferigilor si-a altor minerale comestibile, ce zici?

cAnDYman said...

Nu, man! In ziua de azi tot angajatorul iti spune "sa ai o atitudine proactiva".
Deci daca vrei o schimbare, iti iei maceta, briciul si AK-ul si ii cauti pe astia care au cap ca sa nu le ploua in gat, dupa care ii crestezi bine-bine cu lama, ii impusti cu AK-ul si ii hacuiesti pe toate partile cu maceta!
Zi tu: am inteles cum merge treaba cu proactivul au ba?

Dorian said...

Cred c-ai inteles. Totusi nu trebuia sa fie si o parte fun in "inteligenta" celor care au cap ca sa nu le ploua in gat? Sau partea fun s-a mutat in episodul de dupa ce pui mana pe maceta si ak?...

cAnDYman said...

Aaa...cam AIA era partea fun...Altceva nu stiu ce sa-ti zic...Ahmmm...Eh...
Nu ma fa sa iau maceta si sa te caut!

Dorian said...

Cred ca pe tine trebuie sa te cauti ca vad ca ai cam dat-o pe interjectii :P

cAnDYman said...

Da, da...pe mine tre' sa ma caut...am injectii cu interjectii si invective cu imprecatii. Cine mai doreste? Cine mai pofteste?