Friday, December 21, 2007

AdSense – sau cum se prostitueaza bloggerii



Da, a sosit din nou momentul sa ma mai iau de ceva/cineva. Din pacate, observ cu tristete ca tot mai multi fraieri, pardon, bloggeri, se prostitueaza pe net. Cum au ceva trafic, cum isi baga prostia asta...AdSense. Nu am incercat-o niciodata, dar am „mirosit-o” de la distanta si am avut destul bun simt incat sa realizez ca nu este sub nici o forma compatibila cu nevoile sau placerile mele.

De ce toate lucrurile frumoase si facute din pur hedonism trebuie sa fie stricate si transformate in cacat de aceste „mici” optiuni pe care unii nu se pot abtine sau se vad chiar nevoiti sa le adopte? Ba, mai mult, chiar sa le apere?

Am spus-o si o mai zic: singura reclama pe blog, va fi cea a mintii mele bolnave si a spiritului meu civic muribund. Nu vad de ce m-as complica sa pun nu stiu ce reclame pentru cativa bistari, de parca as fi cu adevarat din acea tara saraca si vai de viata si populatia ei, Romanica.

Macar pe blog sa ma simt si eu...out of this world. Oamenii sunt niste fiinte meschine. Tot ce fac, trebuie sa aiba un profit. Nu pot concepe ideea ca, daca le face placere, e de ajuns, iar daca, din greseala, le iese in cale posibilitatea de a face bani din ceea ce a pornit ca o relaxare, hohoooo, cum sa nu!!!

Sarantoci rupti in coate si murdari la cur! Asta sunteti! Vindeti-va organele genitale pe 26 de bani, sa fiu sigur ca nu vor mai fi ca voi!

Vedeti ca a aparut o campanie non-profit impotriva fumatului. Aleia nu-i faceti reclama? Ehm? Sunt campanii anti-SIDA, anti violenta in familie, anti abandonarea copiilor sau anti Basexu, oricare din ele merita promovate fara nici un sfant, dar voi alegeti sa faceti reclama pentru niste verzisori, ca, deh, romanul tre sa scoata profit si din wc (vezi soarta toaletelor – foste gratuite – publice)!

Hai ca ma pornesc prea tare si dupa aia nu voi mai putea publica articolul! Sunteti jalnici. Daca nu ati realizat asta inca.

This was supposed to be for fun, not for profit, you sorry excuses for human beings!




2 comments:

Dorian said...

Din ce mi-ai zis azi la bere, ma asteptam sa nu rezonez, dar felul in care o zici aici pe blog merita un... second opinion.

cAnDYman said...

I'm not the one to tell you I've told you so...but I've told you so!!!
Anywho, aici o sa astept in continuare comentariile cu injuraturi de la bloggerii care folosesc prostia asta so...let the show begin!
Muhahahahaaaaa!!!