Friday, August 13, 2010

And yet we live

Sunt foarte multe lucruri care, desi par destinate sa te doboare, nu reusesc sa isi atinga tinta, iar tu iesi "invingator" si cu ceva experienta de viata. Ce-i drept, momentul de "glorie" e unul foarte placut, dar ce conteaza cu adevarat sunt dificultatile si momentele grele pentru ca atunci trebuie sa iti aduni toate puterile pentru a face fata si sa rezisti, adica asa cum spune americanul: "live to fight another day".

Da, chiar asa! De multe ori nici nu trebuie sa faci mare lucru decat sa gasesti puterea interioara de a face urmatorul pas. Si inca unul. Urmat de un altul. Si tot asa. Pentru ca, inevitabil, orice are un sfarsit. Nu numai "all good things", cum zice Nelly Furtado.

Iar cand totul revine la asa-zisa normalitate, incepi sa iesi din stres si sa auzi bazaitul transformatorului electric de langa bloc, masina de spalat care merge si face in continuare rufele "mai albe, mai curate" si multe alte chestii cat se poate de banale care demonstreaza inca o data ca Pamantul nu a stat pe loc cat timp te-ai zbatut tu sa vezi licuriciul de la capatul tunelului.

What else can I say?

Thank God it's Friday!



No comments: