Tuesday, June 9, 2009

Stupidity should hurt

Nu pot si nu am pretentia ca as fi urmarit cu infocare sau vanat orice greseluta a candidatilor (ne)demni de Parlamentul European. Ba chiar imi mentin parerea ca nu am culoare politica si nici nu imi doresc sa cad vreodata in asemenea pacat. Mai mult decat atat, am fost dintotdeauna convins ca faptele si persoana in sine trebuie sa fie cea criticata, fara nici cea mai mica legatura cu partidul din care provine.

Dar sa vad personaje "ilustre" precum Elena "mitittitica-are-doar-24-spre-28-de-anisori' Basexu sau Gigi "nu-fura-Maybach-ul-ca-l-am-lasat-cu-cheile-n-contact" BeRBEcali si scelerati precum Corneliu "zimbrul" Vadim Tudor luandu-se de mana si pornind frumusel catre Bruxelles sau Strasbourg...nu mai pot zice decat "mare ti-i gradina, Doamne" (fara nici o conotatie religioasa, doar ca sa subliniez un fapt).


Doar ca unii "e prosti" sau au luat-o pe aratura rau de tot nu inseamna ca nu au merite...poate mai putin "blonda" deghizata (scuzele mele blondelor), fetita cheliosului chiospaliu care ne va parasi probabil in toamna. Adica nu imi pasa ce afaceri invarti si cat de prost trebuie sa fii ca sa iti conduci propriul Maybach si nici ca te legi de toti ungurii care au existat vreodata, plus toti romanii care ti se par (din motive mai mult sau mai putin paranoice) ca fiind impotriva ta, dar daca ridici un sat din nimica toata si ai timp sa faci acte filantropice...asta e ceva ce nimeni nu are voie sa iti ia.

Dar ce te faci cand esti tuta pamantului si nu reusesti sa legi doua cuvinte fara 4 greseli gramaticale si 3 de ortografie?
Va spun eu ce! Atunci va rugati ca taticu' vostru sa fie nimeni altul decat presedintele "mariner", omologul etern al lui Georgica-fara-frica W.(C.) Bush si sa te scoata din caca cat ai zice "succesuri", ba chiar mai mult, sa te pupe si sa te trimita fix in...Parlamentul European.

Prostia ma scoate din sarite. Am zis-o si o mai zic. Nu as fi trimis pe niciunul din personajele astea demne de benzi desenate sa ma reprezinte in fata intregii Europe! Dar cu atat mai mult nu as fi trimis-o pe pitipoanca asta care nu deosebeste gaura fundului de o gaura in pamant!

Nu ar trebui sa ma mire rezultatul alegerilor si totusi mi-as fi dorit ca de data asta sa ma insel. Mi-as fi dorit sa o vad umilita de propria-i prostie si sa o vad ca dispare de pe fata pamantului, undeva in cluburile de noapte si departe de presa, dar mai ales de atentia publica, adica acolo unde ii este locul...in obscuritate.

Totusi creatura asta ne-a demonstrat ceva: sistemul de valori al populatiei Romaniei (si al tutoror romanilor care i-au votat pe oligofrenii astia oriunde in lume) nu e nici pe departe cel care ar trebui sa fie. Si atunci de ce sa ne mai miram ca tinerii isi bat joc de batrani si ca eroii adolescentilor sunt membri ai unor formatii cu nume ce iti ridica parul pe ceafa si a caror muzica te urca pe pereti, iar tinerii se decid de bunavoie sa intre in secte din astea bizare, precum MISA sau MA-SA sau cum naiba s-o fi chemand, damned if I care, cause they're all half breads or inbreads to me.


Baseasco, atat am sa iti zic: nu ai si nu vei avea in toata viata ta de papusa cu cap plin de cuie (vezi Vrajitorul din Oz n.a.) vreo realizare si motive sa te mandresti cu ceva facut de manutele alea ale tale care nu cred ca au stiut vreodata ce e aia munca. Asa ca du-te si pupa-l pe chelie pe tati si sa va duceti amandoi pe Titanic intr-o croaziera de vis...compromis!



PS: Si pentru toti dobitocii cu culoare politica si care vor sa imi critice articolul pentru ca tin cu PRM_PDL-PSD-PNG-UDMR...mai bine duce-ti-va pe alt blog si va descarcati acolo de toate frustrarile de oameni cu creier mic ce sunteti!


No comments: