Sunday, June 14, 2009

A star is born

Sigur cand v-ati trezit de dimineata ati simtit ceva schimbat in aer...un fel de "je ne sais quoi" de care nu ati putut scapa nici daca ati facut un dus rece si v-ati culcat la loc. Parca dintr-odata, iarba era mai verde, pasarile cantau mai melodios si cerul era mai albastru, dar nici in ruptul capului nu ati inteles de unde aceasta grozavie.

Si ziua, totusi, a inceput. Incapatanata, asa cum e ea de obicei (mai ales lunea). Si voi v-ati trezit (stranutand din cauza dusului rece) si v-ati imbracat stiind in adancul vostru ca incepand de azi, lumea se va schimbat. Daca ati fi fost fani Star Wars, sigur v-ar fi zis micul Yoda din capul vostru "A disturbance in the Force, there is", dar cum nu sunteti, nu ati avut de ales decat sa mergeti in continuare pe strada, ingandurati si posomorati ca nu reusiti sa vedeti schimbarea.

Si uitandu-va in jurul vostru, ati observat ca aproape toata lumea oscila intre doua stari ce se afisau clar pe chipurile lor, indiferent ca stateau la coada la ziare sau se prefaceau ca muncesc; un zambet sarcastic cu titlul "nu stii inca?" sau o grimasa de agonie "de ce nu imi spune nimeni?".

Nu incercati sa negati, eu stiu foarte bine ca asta a fost filmul zilei sau, ma rog, banda desenata, dupa preferinte. 

Uite asa, minutele treceau, orele se lungeau, iar voi va intrebati daca are legatura cu spanacul pe care l-ati mancat aseara sau ultima bere pe care ati baut-o, ori daca cineva vrea sa va faca o farsa, o gluma a naturii, cum e...ornitorincul sau...Elena Basescu.

Suspansul se continua chiar si cat cititi articolul asta, cu exceptia situatiei in care sunteti genul de om care citeste mai intai sfarsitul cartii ca sa isi ia de-o grija. In eventualitatea ca sunteti...sau nu genul ala de oameni, iata ca a sosit si sfarsitul.

Sentimentul despre care v-am tot vorbit, acea senzatie tip "bazaitul tantarului in ureche la 2 noaptea" de care nu ati putut scapa o zi intreaga venea de la maretul proiect de imbogatire a asa-zisei blogosfere cu o noua locatie unde va puteti delecta cu gandurile a doi oameni...mai aparte decat unii, mai fistichii decat altii.

Ladies and gentlemen! Without further adu, I bring to you...a special kind of magic...the one and only blogging experience, compliments of two of my friends henceforth known as the grumpy old men:

Noi nu suntem normali

Cu moto-ul "Asta suntem, asta facem!" se pornesc ei, temerari sa scrie, acolo unde "no man has gone before", oriunde ar fi asta.

So...cum zicea o reclama de la Heineken:

Meet you there!

No comments: