Wednesday, March 24, 2010

So stirea!

OK, so...I'm like...surfing...on the web...reading stuff...like a....news and shit...and I stumble upon this pile of shit: cel mai stupid articol pe care am pus ochii vreodata pana acum!

Oh, the horror!
Oh, the Humanity!!! What ever are we going to do?! Asa cum spunea unul din inteleptii mei preferati, Homer Simpson: "I'm normally not a praying man, but if you're up there, PLEASE SAVE ME, SUPERMAN!!!"

Now let's break it down, dragii mosului! Si sa incepem cu poza: unde ati vazut o plastografie mai proasta ca asta? Ma rog, sigur sunt destule in circulatie pe net, dar, totusi, mie mi-ar fi rusine sa ies din casa cu o punga de hartie pe cap daca as fi responsabil pentru mizeria asta de poza!

Com'on! Dinamita?! Si nu de orice fel, ci cu ceas! Exact ca in desenele animate cu Road Runner si Wyle E. Coyote! Tot ce lipseste e sigla ACME pe un baton!

Iar mainile alea...cine prezenta "inventia" mileniului? Mama Omida?! Miss Piranda 2010 sau poate chiar autoarea (eventual autorul, ca nu se stie niciodata) articolului? Si ce daca e preluat de prin Sun? Oamenii astia sunt cu adevarat fiinte cu creier sau sunt oligofreni, ori cimpanzei care nu stiu decat copy/paste in Google translate si postat pe internet?!


Trecand un pic de partea vizuala, incepi si te gandesti ca prostul: bai, oare tampitii de talibani pun dinamita (!) cu ceas (!!) in implanturi (!!! - aici cu adevarat simti cum se impleteste actiunea cu sexul - care vinde, sa nu uitam!) si dupa aia...cum fixeaza ceasul? Sau cumva e fixat de la bun inceput, iar daca atentatoarea nu ajunge pana la tinta in timpul dat sare in aer in drum spre obiectiv? Tre sa fii impotent din punct de vedere intelectual ca sa poti crede asa gogomanie!

Sincer, va spun, nici nu am reusit sa ma conving sa citesc articolul. Dupa cateva minute bune de-abia am putut sa citesc cateva cuvinte, pe sarite si sa vad si sursa citata, nu ca asta ar conta cat negru sub unghie, dupa cum am spus-o deja.

Cica si barbatii ar avea posibilitatea sa se "tuneze" cu minunatia asta a tehnicii, demna de premiul Nobel pentru prostie si Zmeura de Aur pentru cea mai proasta poza trucata (stiu, Zmeura e pentru filme, dar nu cred ca exista un echivalent pentru poze, so bare with me!).

Right...eu zic ca aici au nimerit-o!
Cred ca cei care au conceput, scris, publicat, preluat, republicat pe internet si aprobat acest articol ar trebui sa ia acele implanturi si sa si le bage in fund! Da, chiar in fund! Nu in fese! E clar ca acolo se odihneste altceva...o materie inchisa la culoare care le tine loc de creier.

Ce ar mai fi de spus? Penibilul presei din Romania nu cunoaste margini. Nu pot astepta decat urmatoarea ineptie care o sa primeasca titlul de "stire senzationala" si o sa fie difuzata chiar pe posturi cu acoperire nationala la ore de maxima audienta!

Ah, inca ceva, cu dedicatie speciala celui care s-a obosit sa publice articolul respectiv si, in general, celor de la iRealitatea TV si adeptilor lor:

YOU SCUMBAGS, SUCK!!!


No comments: