Thursday, August 2, 2012

Din nou despre cel numit Basescu


Basescu, deminioneaza din functia de om si retrage-te...de pe fata planetei!

Fiinta nedemna de a fi numit "om", prea josnic pentru a fi jignit cu denumiri ca "lichea", "scursura umana", "jeg", etc., macar o data in viata ta, uita-te cu adevarat in oglinda, iar dupa ce te opresti din vomitat, recunoaste-ti incompatibilitatea cu societatea romaneasca si, mai ales, cu conditia de om!

Da, tu in mod sigur esti un caz confirmat ca mama ta ar fi trebuit sa te inghita la nastere (asa cum probabil am mai spus-o cu alte ocazii) precum fac unele animale in salbaticie, recunoscand faptul ca progeniturile lor au defecte vizibile sau invizibile ce le vor impiedica sa isi desfasoare o viata normala. Nu spun asta pentru ca vii din partea vreunui partid, ci pentru ca nu te-as putea compara cu nicio bestie de pe fata planetei fara sa o jignesc pe cea din urma.

Tupeul, nesimtirea, incapatanarea si autismul (in sensul ca traiesti in lumea ta) ating cote nebanuite si ce nu pot fi descrise prin simple cuvinte. Nimeni nu ar putea sa iasa in lume fara sa ii crape obrazul de rusine asa cum o faci tu dupa ce te scalzi prin toate baltile cu rahat politic. Intr-adevar, nimeni nu poate sa prosteasca mai tare oamenii (cu exceptia lui Hitler, poate) decat o faci tu. In sfarsit, nimeni nu e mai detasat de propria imagine decat ai fost, esti si vei fi tu!

Sper din tot sufletul sa ti se infunde cat de curand, sa punem capat cosmarului care ai devenit si, daca exista vreun fel de dreptate suprema, sa te vad in inchisoare, cu restul baietilor jmecheri unde iti este cu adevarat locul, cancerule!

No comments: