Monday, July 30, 2012

Prostia triumfa...din nou


Poate ca am mai spus-o si altadata, dar merita folosit din nou:
"Only two things are infinite: the Universe and human stupidity and I'm not so sure about the former." - Albert Einstein

Nimic nou, pentru RoManeaua asta de cacat. Prostii sunt multi si au cu cine sa se mandreasca. Desi il urasc cu fiecare atom al fiintei mele pe marinerul hahait al tarisoarei asteia de toata #%$! nu faptul ca va ramane in functie ma deranjeaza cel mai tare, ci faptul ca a demonstrat, inca o data, cat de multi imbecili sunt gata sa ii asculte fiecare emanatie care ii iese pe orice orificiu si sa se conformeze docil, precum ultimele vite, dorintelor preamaritului lider.

Nu vorbim aici ca animalul asta cu fata de Cartoon Network nu ar fi trebuit reales din prima. Nici de penibilul faptului ca a fost de doua ori suspendat si tot se tine cu dintii de scaunul prezidential, ci de faptul ca a reusit performanta sa ii indobitoceasca atat de tare pe romani incat nu s-au mai prezentat la vot. Chiar nu cred ca au contat motivele invocate de licheaua asta care e in stare sa se culce si cu ma-sa, daca il ajuta sa mai stea doua zile in functie, pentru ca retardatii ar fi ascultat oricum de comanda preainteleptei jivine. Dar mi se pare de-a dreptul absurd sa castige un om versus un popor printr-o tehnicalitate. Si totusi asta este tara in care traim...in halul asta au adus-o toti lobotomizatii care ling tot ce scuipa Baselu'.

E de-a dreptul dezgustator sa vezi ca o fiinta (aparent) umana se poate cobori atat de jos, ba chiar are tupeul fantastic sa se bucure ca peste 8 milioane de cetateni nu l-au putut "infrange". Pe sistemul "cainii latra, ursul trece", ar fi putut macar sa taca naibii din gura si sa se tarasca sub piatra de pe unde a iesit fara sa arate poporului degetul in timp ce gloata se inghesuie sa il pupe-n cur.

Nu, nu sunt atat de inversunat pentru ca abominatia asta va ramane la Cotroceni inca 2 ani. Asa cum am spus-o in articolul precedent, nici cei care l-ar fi inlocuit (oricare ar fi fost ei) nu cred ca ar fi fost mai buni, si nici nu m-ar fi bucurat daca ieseau toti grobienii onanisti sustinatori de Basel si ar fi dat cu stampila pe "nu", dar macar as fi stiut ca s-au respectat tocmai acele principii democratice pe care nu inceteaza sa le mentioneze halucinant in fiecare discurs creatura asta iesita din fundul vreunei fose septice.

Oricati de multi se uita ca bovinele si mug de fericire pentru situatia ridicola in care ne aflam, ma bucur ca macar atat pot spune: Basescu, esti cea mai josnica scursura a societatii in care traim, nimicule! Iar pentru voi, cei ce va bateti satisfacuti pe umar pentru porcaria asta, imi pare rau doar ca mamele voastre nu au avut bunul simt sa traga apa dupa voi...

No comments: