Wednesday, October 31, 2012

Too stupid to be true?

Credeam ca am innebunit. De tot. Ma cam obisnuisem cu gandul ca nu mai am scapare si asta e finalul inevitabil...imi pastram ca ultima farama de ratiune posibilitatea de a lua legatura cu nava-mama si sa ii rog sa ma teleghideze ca sa ies din incurcatura. Norocul meu ca am intrat pe Goangal si am descoperit cu mare bucurie in suflet si cu nemarginit dispret fata de firma cu care am mai avut eu intalniri de gradul 3 ca EU aveam dreptate si EI erau nebuni!

Despre ce vorbesc? Pai...sa vedem: daca sunteti abonati eRDeeSh si aveti decodor Humax SD...cred ca stiti deja. Daca nu, atunci sa va spun povestea pe scurt: acum vreo saptamana, π televizor a aparut un mesaj daca se doreste updatarea soft-ului (firmware n.a.). Dornic de aventura si senzatii tari, plus o doza de inconstienta, cu o privire salbatica am zis "DA, DAAAA!" si asta mi-a fost fatal. Pentru ca noul soft s-a dovedit a fi...o petarda. Probabil ca e piratat. Sau neterminat. Facut de chinezi si tradus in latina, interpretat in turca si introdus de un babuin intr-un calulator de buzunar in codul Morse. Adica...sa nu poti aranja canalele in ordinea in care vrea muschiul tau de client platitor de abonament? Vorba aia...cetatean european?

Pai, dragalasilor, acum as vrea sa mai vad spotul respectiv fix pe tema asta. Ca tare ma bate gandul sa ii bat...adica sa ma duc pana la OPC si sa ii intreb daca nu cumva imi incalca ceva drepturi...europene. Mi se pare de neconceput ca in secolul XXI sa nu poti ordona canalele cu ajutorul unui decodor cand pana si ultimul televizor CRT iti ofera posibilitatea asta.

Nu, va spun eu: astia nu se mai vindeca! Uite, nici nu s-a implinit un an de cand am marele "noroc" sa le fiu client si iata ca au dat iar cu muci-n fasole si s-au manjit frumos, din cap pana-n picioare, cu cacat. Ce sa mai zic? Se pare ca luna octombrie a devenit in mod oficial luna firmelor "out of this world".

Stiti de la ce vine RDS?

Rupe-ti-ai Dracu' Scafarlia!

Wednesday, October 3, 2012

BCR strikes again!

Inca o reclama de-a dreptul cretina difuzata pana la refuz a fost avortata spontan la ore de maxima audienta de catre banca ce se pricepe cel mai bine sa te faca sa iti smulgi parul din nas cu patentul...folosindu-ti picioarele.

Fara sa mentin suspansul prea mult, va prezint reclama pentru...Creditul Pervers de la BCR:


Iar in loc de incheiere nu pot spune decat atat: din pacate, marketingul romanesc si-a dat obstescul sfarsit...cam pe aici:



Genial!