Monday, July 30, 2012

Celebrate an Unforgettable Summer with Wembley 2012 Olympics (Guest Post)


Most of you may not be aware of the place known Wembley. It is a beautiful city located in the northwest London, England, and also a part of London Borough of Brent. People recognise it as the home of famous Wembley Stadium and Wembley Arena. To enhance your further information about the name of the place then the fact is that Wembley is derived from the old English word “Wemba” and “Lea” which means meadow or clearing. This city holds a great and unique place on the pages of London history, and is now preparing for Wembley 2012 Olympics.

Wembley stadium also referred as Wembley or at times New Wembley is a famous football stadium which is located in Wembley Park, in the Borough of Brent, London, England. So if you come across by these local names of the place then don’t get confused if you are planning to be the part of upcoming London 2012 Olympics. The stadium does have its own amazing architectural background and history folds as it began its journey in the year 2007. The original name of the Wembley stadium is ‘Empire Stadium’ or often termed as “The Twin Towers”, one of the most famous football stadiums of its time. There are many amazing facts about Wembley you will come across the moment you turn its history pages. Further, people find it as one of the most costly stadiums ever made at the cost of £798 million having roof-covered seating capacity which is largest in the world if believed to the reports.


Make London your best holidaying destination as Wembley 2012 Olympics is on the door, and enjoy the fun of exploring how you can be the part of Paralympics games, the greatest show on the earth going to be happened. For this, you need to collect all types of relevant details such as hotels, travel agents, travel guide, and travel information of Wembley London. All this is for your safety and security of the holidaying, and for uninterrupted entertainment of Olympics. The official website of London 2012 Olympics will let you know the beginning date of Olympic Games which is: 27 July – 12 August. For better and smoother journey, you can take the help of London 2012 spectator journey planner to find the easiest ways to get the venues from any corner of England and book your travel tickets instantly, and be the part of greatest show on earth.


Wembley Market is another attraction which tourists would like to visit and collect the beauty of its culture, trade, food, and ethics of living. It is one of the largest Sunday markets of UK which attracts thousands of people ever since 1970s. The market opens from 9:00am to 4:00pm each Sunday in the world’s most iconic football ground, Wembley Stadium. This market moves with 500 stalls each Sunday, ensuring some of the world’s best and unique varieties of goods. Once you visit to the market, you will find it as one of the busiest market on the earth, resembling itself as a traditional British market.

Wembley market sells all types of goods but it is famous for its food corner where you can get whatever you want be you from any part of the world--- representing a perfect multi-cultural nature of London. At present, this market has become center of attraction among world tourists especially to those who like to enjoy widest culinary delights.

Prostia triumfa...din nou


Poate ca am mai spus-o si altadata, dar merita folosit din nou:
"Only two things are infinite: the Universe and human stupidity and I'm not so sure about the former." - Albert Einstein

Nimic nou, pentru RoManeaua asta de cacat. Prostii sunt multi si au cu cine sa se mandreasca. Desi il urasc cu fiecare atom al fiintei mele pe marinerul hahait al tarisoarei asteia de toata #%$! nu faptul ca va ramane in functie ma deranjeaza cel mai tare, ci faptul ca a demonstrat, inca o data, cat de multi imbecili sunt gata sa ii asculte fiecare emanatie care ii iese pe orice orificiu si sa se conformeze docil, precum ultimele vite, dorintelor preamaritului lider.

Nu vorbim aici ca animalul asta cu fata de Cartoon Network nu ar fi trebuit reales din prima. Nici de penibilul faptului ca a fost de doua ori suspendat si tot se tine cu dintii de scaunul prezidential, ci de faptul ca a reusit performanta sa ii indobitoceasca atat de tare pe romani incat nu s-au mai prezentat la vot. Chiar nu cred ca au contat motivele invocate de licheaua asta care e in stare sa se culce si cu ma-sa, daca il ajuta sa mai stea doua zile in functie, pentru ca retardatii ar fi ascultat oricum de comanda preainteleptei jivine. Dar mi se pare de-a dreptul absurd sa castige un om versus un popor printr-o tehnicalitate. Si totusi asta este tara in care traim...in halul asta au adus-o toti lobotomizatii care ling tot ce scuipa Baselu'.

E de-a dreptul dezgustator sa vezi ca o fiinta (aparent) umana se poate cobori atat de jos, ba chiar are tupeul fantastic sa se bucure ca peste 8 milioane de cetateni nu l-au putut "infrange". Pe sistemul "cainii latra, ursul trece", ar fi putut macar sa taca naibii din gura si sa se tarasca sub piatra de pe unde a iesit fara sa arate poporului degetul in timp ce gloata se inghesuie sa il pupe-n cur.

Nu, nu sunt atat de inversunat pentru ca abominatia asta va ramane la Cotroceni inca 2 ani. Asa cum am spus-o in articolul precedent, nici cei care l-ar fi inlocuit (oricare ar fi fost ei) nu cred ca ar fi fost mai buni, si nici nu m-ar fi bucurat daca ieseau toti grobienii onanisti sustinatori de Basel si ar fi dat cu stampila pe "nu", dar macar as fi stiut ca s-au respectat tocmai acele principii democratice pe care nu inceteaza sa le mentioneze halucinant in fiecare discurs creatura asta iesita din fundul vreunei fose septice.

Oricati de multi se uita ca bovinele si mug de fericire pentru situatia ridicola in care ne aflam, ma bucur ca macar atat pot spune: Basescu, esti cea mai josnica scursura a societatii in care traim, nimicule! Iar pentru voi, cei ce va bateti satisfacuti pe umar pentru porcaria asta, imi pare rau doar ca mamele voastre nu au avut bunul simt sa traga apa dupa voi...

Thursday, July 19, 2012

Pro sau contra?


Moto: "Nu sunt nici pro, dar nici contra, sunt supra!"

Ce mai fierbe in tara asta...in afara de apa (daca esti sub o anumita altitudine)? Pai popOlatia, monser, popolatia care nu mai poate de interes pe tema referendumului si cine si cum si de ce ar trebui sa voteze si cum e rau cu Basexu', dar e de porc cu Antonescu (desi terminatia "-escu" il califica din start pentru functia de prezident al Romaniei dodoloate). Nu ca cele doua se substituie, dar ca idee...

Vad oameni in spume care urla unii la altii "iesiti la vot! Mergeti sa-l dam pe nesimtit jos ca nu se mai poate!", iar de cealalta parte "nesimtiti sunt aia care vor sa il dea jos miseleste, asta e lovitura de stat! Moarte lui Ponta si alor lui! Jos Antonescu!" si nu se mai aude nimic altceva de zgomotul coaselor si furcilor ce se incruciseaza cu inversunare de zici ca e rascoala de la Bobalna, nu alta.

Ca de obicei, pe mine nu poate decat sa ma mire prostia omeneasca. Sunt socat, totusi, sa aflu ca exista inca naivi care au impresia ca poate fi mai bine cu unul sau cu celalalt, ca merita sa dezbata motive pro si contra caderii lui Partescu cand pentru mine este evident cat de rau am ajuns, ca nu mai avem de ales. E de-a dreptul ridicol sa speri ca va fi mai bine dupa nebunia asta, indiferent care va fi rezultatul.

Din punctul meu de vedere e la fel de stupid sa votezi cu "Gazul-ce-iese-dintre-buci-escu" pentru ca ti se pare aiurea cum a procedat Ponta, la fel cum mi se pare de-a dreptul tampit sa votezi orbeste pentru demiterea aceluiasi purtator al numelui rezultatului secundar al procesului biologic de excretie (sau digestie, ca nu mai stiu) numai ca sa plece el, ca "om vedea noi dupa".

Daca vreti cu adevarat sa faceti ceva, luati-va aceleasi topoare, sape si lopeti si mergeti la Parlament si la Guvern, tarati-i pe grofi in strada si faceti-le seama asa cum merita cu prisos, spanzurati-i de copaci de-a lungul bulevardelor si puneti anunturi pe fiecare stalp: se cauta presedinte/guvernanti/politicieni. Sa vedem cine isi va mai depune CV-ul.

Poate credeti ca ma refer la vreun partid sau orientare politica. Nu. Pur si simplu tot ce e in sistem acum trebuie sa dispara. Nu e niciunul curat, nici chiar Ponta alias Mesia care a plecat de la lider de studenti si a ajuns la acelasi model de politruc pe care probabil se jura ca il va arunca de pe camin daca l-ar prinde. Toti sunt niste animale demne de dispret, care daca ar mai avea vreo urma de respect de sine, ne-ar face tuturor un bine si ar pleca sa caute marginea planetei (nu radeti, sunt convins ca exista destui care sunt suficient de prosti sa creada ca lumea e plata) si sa se arunce naibii in gol.

Ce vreti voi? Sa plece Basescu?

Ce vreti voi? Sa ii aratati degetul lui Ponta si USL-ului tinandu-l in scaun pe "jucator"?

De asta am ajuns aici. Pentru ca sunteti suficient de tembeli sa credeti ca faceti vreo diferenta, sa credeti ca schimbati cu adevarat ceva prin vot. Romania a trecut de faza asta. Daca ar fi fost un sistem de operare, ar fi fost nevoie de un "purge all" (pentru neinitiati, un parjol) al tot ce inseamna politic in tara asta de microbisti spargatori de seminte si ragaitori de mici cu bere.

Dar poate ca e mai bine asa: unul balangane salamul prin fata popolatiei, altul mangaie cu drag ciolanul, iar in spate toti se bat sa prinda ciosvarta de care restul nici nu afla pana nu e prea tarziu. Si miticii comenteaza meciurile de la teveu, se contreaza pe teme mai mult sau mai putin politice, au pareri, ba chiar se si taie daca e nevoie, luand parte la ceea ce a ajuns sa fie procesul grotesc pe care politicienii au avut inspiratia de a-l inveli frumos in staniol si sa-i spuna "democratie", mascand, de fapt, cacatul care este in realitate si caruia eu i-as atribui o expresie de-a lui Badea: "hai sa-i prostim pe prosti".

Deci, in concluzie, ce vreau eu sa spun aici? Nu va faceti griji. Dormiti linistiti (in continuare). Nu merita sa va stresati, scoateti fire albe sau ochii, totul va fi bine...pe sistemul "pleaca ai nostri, vin ai nostri", iar cand o sa realizati ca am dreptate, probabil ca o sa ziceti si voi "vot? Lasa ca se descurca ei si fara vot..."

Nu sunt revolutionar. Nu cred ca as iesi in strada sa arunc cu torte incendiare in palatul Parlamentului sau in sediul Guvernului, dar daca intr-o zi as innebuni putin (numai putin), m-as ascunde intr-un tufis din fata uneia dintre cele doua institutii si as arunca cu cacat in fiecare si oricine ar iesi de acolo pana m-ar tari SPP-istii urland "da' halatul? Cat e halatul? Halatul! Cat e halatul?!". Cam asta e tot ce putem face (in afara de a ne caca pe noi) si nu departe de ceea ce as fi dispus sa fac pentru a-mi exprima "liber" parerea despre starea lumii politice a tarisoarei asteia, vai de steaua ei.

Si acum, in loc de final apoteotic, va rog sa va imaginati ca urlu la monitor, lovind cu pumnii fiecare tasta din mesajul ce urmeaza:
FUCK Basescu! FUCK Ponta! FUCK Antonescu! FUCK Udrea! FUCK Boc! FUCK Geoana! FUCK Nastase! FUCK Iliescu! si inca o data FUCK Udrea, ca dintre toti, e singura care a reusit sa fie mai tupeista si mai tata chiar si decat amantul/jucatorul/zeul ei de la carma statului! Iar la sfarsit FUCK Romanian politics and everything it stands for!

And that's all I have to say about that.