Tuesday, June 26, 2012

Soferi care mi-as dori sa moara...in somn


Dupa cum multi stiti, sunt multe specii de oratanii care circula pe soselele din Romanica, "soferi", unul mai rau decat altul si majoritatea mai prosti decat prevede legea. In ultima vreme, insa, am ajuns sa am tot felul de fantezii de natura...morbida cu imbecilii astia care se cred rupti din Michael Schumacher. O sa incerc, pe rand, sa descriu fiecare tipologie in parte si sa o blestem, tot pe fiecare in parte, cu ce ati vazut si in titlu...vorbesc serios!

Unul din cei mai cocliti si mai stupizi bivoli care s-au urcat vreodata la volan este grobianul care, odata vazut cu covrigul in mana, apasa pedala de acceleratie cel putin pana la podea si, vazand ca amarasteanul din fata lui se chinuie sa depaseasca (de obicei) un tir, ii da, totusi, din belsug flash-uri/blitz-uri (whatever the fuck you want to call them) indemnandu-l astfel, cu blandete, sa isi ia zborul, sa accelereze la viteza sunetului instant, ori, daca nici una din metode nu ii convine sau nu ii este la indemana, atunci sa binevoiasca sa se plieze subtil sub tir (aproape mi-a iesit calamburul, nu?). Pentru tine, dobitocule care te recunosti in aceasta descriere, sper sa imi faci placerea si totodata marea bucurie de a nu mai apuca rasaritul soarelui maine dimineata.

Un alt inept lobotomizat si suferind de complexe de superioritate (ori de inferioritate, dupa caz), este creatura (ne)demna de mila care, desi te vede ca vii din sens opus, se angajeaza totusi in depasirea tirului, ba chiar iti da flashuri si te injura, pentru ca, in caz ca nu ai observat, in dreapta ta se afla inca o asa-numita banda de rezerva, sau, cum ii place lui sa creada, locul tau de drept. Daca nu stiti despre ce vorbesc, puteti sa va uitati si la stiri, ca mai deunazi a fost un filmulet dragut cu o masina de ceva parlamentar care depasea in voie pe contransens, facand "curatenie" si ordine cu ceilalti. Ei bine, si tie, mare jmecher de pe unde te-a fatat ma-ta aia sluta si beteaga, iti doresc sa te gaseasca maine, cand vine in vizita pentru o partida de sex nebun, in rigor mortis, ca asta meriti cu prisosinta.

Daca tot am adus aminte de filmuletul cu pricina, ei bine, un alt tip de sofer caruia ii doresc eu atat de mult bine incat sa nu il poata duce si, astfel, sa crape in chinuri, este acel sofer care, vazand ca vitele stau frumos in coloana si asteapta sa depaseasca vreun obstacol, prefera sa intre in depasire si, ajuns la fata locului, sa binevoiasca a-i taia fata mojicului care nu a fost in stare sa isi continue drumul pentru ca nu a avut tupeul sa treaca de sus-numitul obstacol. Zeule al soferiei, pentru tine care este indubitabil un zeu, iti doresc sa iti gasesti pacea eterna si sa il intalnesti la noapte pe Caron care sa te ia cu barca (sau sa te lege de ea si sa te traga pana pe celalalt mal) si sa te plimbe peste Styx (cu vasla-nfipta-n...locuri moi) unde iti este locul de drept.

Nu stiu daca in ultimul rand, dar cu siguranta pe lista celor carora ii iubesc eu atat de mult incat mi-as dori sa ii tin in brate daca as ajunge vreodata pe scaunul electric este taranul de la Gheboaia sau de la Dalga din deal, care, fiind cel putin mai catolic decat Papa Ioan Paul al II-lea, nu gaseste suficient sa aiba faza scurta aprinsa ziua, ci simte nevoia imperioasa de a aprinde si faza lunga, nu de alta, dar vorba aia: unde merge suta, merge si mia...sau cam asa ceva... In concluzie, si tie, onanist belit in gard, iti doresc cu fiecare fibra a fiintei mele sa visezi la noapte ca te ineci si sa faci bine sa iti tii respiratia pana nu te mai trezesti.

Voi, toti, astia, regi ai soselelor, posesori de bolizi de lux sau de Logan ori Trabant, daca stiti ca nu sunteti in stare sa respectati niste minime reguli ale bunului simt si/sau de circulatie, faceti bine si horcaiti de doua ori inainte sa va treziti in bratele fotomodelului de mai jos!

Wednesday, June 20, 2012

My Black Beast


Atentie! Urmeaza lauda de sine!


Da, da! Ma laud! Si de ce nu? Am propriul meu K supercomputer sub birou. Now check out the specs:

Carcasa: Zalman GS1200
Sursa: Seasonic X660
Placa de baza: Asus M4A79XTD Evo
Procesor: AMD Phenom II x2 Black Edition deblocat ca B50 x4 @ 3,1GHz
Cooler CPU: Zalman CNPS10X Quiet
Memorie RAM: kit Corsair Vengeance LP Blue 4x4GB
Placa video: Asus Radeon HD6870 1GB GDRAM5
Placa audio: Asus Xonar D1
Placa PCIe: Asus U3S6
Medii de stocare:
     2 x SSD Corsair F60 60GB
     2 x HDD WD Caviar Green 1TB
     1 x HDD WD Caviar Green 500GB
     1 x HDD WD Caviar Blue 500GB
Unitati optice: DVD RW LG
Altele:
     Fan controller Zalman ZM-MFC3
     Card reader Akasa cu Bluetooth
Sistem de operare: Windows 7 x64 Ultimate

How do you like THEM apples?